Problem s posilovačem rizeni Audi A4 rv.02

1994 - ....
Odpovědět
ll-lucas

Příspěvek od ll-lucas »

Dobrý den, potreboval bych poradit od nekoho zkuseneho,protoze v servise si nevi rady a resi to tak, ze postupne meni jednotlive dily na naprave , takze nechci aby me to stalo hodne penez.
Mam Audi A4 rv.02, 2,5TDI Quatrro 132Kw v automatu.
Zacal mi blbnout posilovac rizeni, volant jde velmi ztuha, tak jsem to dal do neautorizovaneho servisu a vymenili mi servo cerpadlo, ale problem se nevyresil,takze jsem zbytecne vyhodil prachy,kdyz to puvodni bylo plne funkcni, prosím o rady co jineho by to mohlo delat,at jdu na jistotu a hlavne at na tom jeste vice neprodelam. za odpovedi dekuji.

admin
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od admin »

Vitej na foru, asi by to chtelo napsat odkud jsi abychom ti mohli nekoho z tveho okoli doporucit ;)

ll-lucas

Příspěvek od ll-lucas »

jsem ze severní moravy, okres Nový Jičín. díky

Jeřáb
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeřáb »

Zajimavý servis, kde si účtují peníze za to, že umí akorát velké nic.
Pardon, ale nedal bych jim ani korunu. Trochu s Vámi vypekli.
Každopádně, pokud řemen korektně otáčí řemenicí čerpadla, není ucpaná nádobka ( má integrované sítko ), hadice jsou průchozí včetně zpětného ventilu a průtokových šroubů, volantová tyč respektive křížový kloub a radiální ložiska nejsou přidřená, tak to bude patrně řízení. Také bych koukl pod manžety axiálních táhel, jestli tam není známka po úniku hydraulického oleje.
Těžko ale opravovat po netu :-(
Specializovaný servis Audi, SEAT, Škoda a Volkswagen. Jiné značky bohužel neservisujeme.
Objednávky: janjerabek@atlas.cz , tel.: 777788869
Tachlovice ( Praha-západ )

Odpovědět