Dobrý den, potreboval bych poradit od nekoho zkuseneho,protoze v servise si nevi rady a resi to tak, ze postupne meni jednotlive dily na naprave , takze nechci aby me to stalo hodne penez.
Mam Audi A4 rv.02, 2,5TDI Quatrro 132Kw v automatu.
Zacal mi blbnout posilovac rizeni, volant jde velmi ztuha, tak jsem to dal do neautorizovaneho servisu a vymenili mi servo cerpadlo, ale problem se nevyresil,takze jsem zbytecne vyhodil prachy,kdyz to puvodni bylo plne funkcni, prosím o rady co jineho by to mohlo delat,at jdu na jistotu a hlavne at na tom jeste vice neprodelam. za odpovedi dekuji.
Problem s posilovačem rizeni Audi A4 rv.02
Vitej na foru, asi by to chtelo napsat odkud jsi abychom ti mohli nekoho z tveho okoli doporucit 

jsem ze severní moravy, okres Nový Jičín. díky
Zajimavý servis, kde si účtují peníze za to, že umí akorát velké nic.
Pardon, ale nedal bych jim ani korunu. Trochu s Vámi vypekli.
Každopádně, pokud řemen korektně otáčí řemenicí čerpadla, není ucpaná nádobka ( má integrované sítko ), hadice jsou průchozí včetně zpětného ventilu a průtokových šroubů, volantová tyč respektive křížový kloub a radiální ložiska nejsou přidřená, tak to bude patrně řízení. Také bych koukl pod manžety axiálních táhel, jestli tam není známka po úniku hydraulického oleje.
Těžko ale opravovat po netu
Pardon, ale nedal bych jim ani korunu. Trochu s Vámi vypekli.
Každopádně, pokud řemen korektně otáčí řemenicí čerpadla, není ucpaná nádobka ( má integrované sítko ), hadice jsou průchozí včetně zpětného ventilu a průtokových šroubů, volantová tyč respektive křížový kloub a radiální ložiska nejsou přidřená, tak to bude patrně řízení. Také bych koukl pod manžety axiálních táhel, jestli tam není známka po úniku hydraulického oleje.
Těžko ale opravovat po netu

Specializovaný servis Audi, SEAT, Škoda a Volkswagen. Jiné značky bohužel neservisujeme.
Objednávky: janjerabek@atlas.cz , tel.: 777788869
Tachlovice ( Praha-západ )
Objednávky: janjerabek@atlas.cz , tel.: 777788869
Tachlovice ( Praha-západ )