Prosím radu AUDI A4 2.5 TDI V6 Quattro nejede/nafta
Tak jsem ve stádiu, že jsem sehnal všech 6 vstřiků včetně řídícího (se zárukou 3 měsíce), takže ve čtvrtek se budou měnit (asi jen jedna strana), uvidím a doufám, že to problém vyřeší. Napíšu pak výsledek. Zatím díky moc všem za rady.
Nezapomeňte vyměnit těsnící kroužky. Spodní, které těsní tlak a horní u připojení paliva.
Specializovaný servis Audi, SEAT, Škoda a Volkswagen. Jiné značky bohužel neservisujeme.
Objednávky: janjerabek@atlas.cz , tel.: 777788869
Tachlovice ( Praha-západ )
Objednávky: janjerabek@atlas.cz , tel.: 777788869
Tachlovice ( Praha-západ )
JJ, díky moc za radu, radši mu to připomenu, ale myslím, že to sám říkal. Snad nebude problém ty kroužky sehnat. Děkuju.
Ahoj ,potřebuju poradit mam Audi A4 (B5) 1.9 tdi 66kw r.v 95 když jedu tak se mi motor začne dusit a to vždy když zařadim 4-5 a pri2500- 3000 otačkách mi začne klesat výkon a musím pustit plyn na cca 5s a zase sešlapnout a nepustí mě to víc jak 130 km/h a když jedu po dálnici a začína kopec tak ze 130 km/h mi to začne klesat a když si přeřadim tak tam není výkon měnil jsem váhu vzduchu +filitr vzduchový a zvetšila se mi i spotřeba někdy 6,5 nebo někdy až na 8 l na 100 km Díky za rady .
-
¨nespadla ti to nouzového režimu? udělej diagnostiku a uvidíš...
Tež my to prijde na nuzovy rezim hod diagnostiku a uvidis co ti rekne