čeština do Audi MMI 3G
-
- Kontaktovat uživatele:
čeština do Audi MMI 3G
Potřeboval jsem češtinu do svojí A6 3,0 s navigací MMI 3G a všude za to chou pořádný ranec, tak jsem hledal a našel na uložto odkaz na češtinu.
Měl jsem trochu strach, ale je tam i návod a po pár restartech už najela čeština, musel jsem aorat koupit SD kartu, tot vše.
odkaz na češtinu do MMI 3G zdarma : http://www.uloz.to/xfwfjkK/mmi3g-hdd-cestina-rar
Měl jsem trochu strach, ale je tam i návod a po pár restartech už najela čeština, musel jsem aorat koupit SD kartu, tot vše.
odkaz na češtinu do MMI 3G zdarma : http://www.uloz.to/xfwfjkK/mmi3g-hdd-cestina-rar
Audi A6 3.0TDI MMI 3G, Kůže,automat,Bosse sound,solar
čeština do Audi MMI 3G
a jede ti ta čeština i s hlasem.dik
čeština do Audi MMI 3G
teď mi to dotahalo a hlásí mi to virus. Je to možný nebo se to hlásí nějaký crack? 

čeština do Audi MMI 3G
Má cenu to vůbec zkoušet? Neumrtví to jednotku?
čeština do Audi MMI 3G
Ahoj kluci,
zkoušel jste to někdo tu češtinu, funguje to?
zkoušel jste to někdo tu češtinu, funguje to?
čeština do Audi MMI 3G
Můžu nabídnout levně češtinu do MMI 3G, včetně map a hlasu.
MMI3G HDD, MMI3G Plus a MMI3G Touch
Tel: 773 974 618, Praha/Brno
-
- Kontaktovat uživatele:
čeština do Audi MMI 3G
Chci to zkusit, ale troch se toho bojím. Zkoušel to tu někdo?
čeština do Audi MMI 3G
Ahoj a kolik je levně???Taky jsem už toho obvolal hodně a ceny se pohybovaly od 3000 do 8000kč ale sranda byla když jsem mluvil s panem z prahy a když zahlásil 8000 tak říkam to je moc a on no tak jakou mate představu a byl ochoten přijet za mnou až na sev.moravu za 5000 nakonec ,což mně překvapilo,že tady ma cestu atd...emeka píše:Můžu nabídnout levně češtinu do MMI 3G, včetně map a hlasu.
čeština do Audi MMI 3G
Ahoj. Teď v pátek 17.4. mi nahráli češtinu do Q5. Cena byla 5000,- + DPH ( šlo by to i bez DPH). Přijeli ke mě, instalace trvala cca půl hodiny a zatím funguje super a je k tomu roční záruka.
čeština do Audi MMI 3G
Pro klubáky nabízím i nejlepší ceny.
POZOR, ta čeština na uloz.to je podvod, zničí Vám to jednotku. Už jsme jich několik opravovali.
POZOR, ta čeština na uloz.to je podvod, zničí Vám to jednotku. Už jsme jich několik opravovali.
Naposledy upravil(a) emeka dne sob 15. srp 2015 17:53:31, celkem upraveno 1 x.