výkon jako favorit

1994 - ....
Filip-11

výkon jako favorit

Příspěvek od Filip-11 »

zdravím.Koupil sem si slabší a starší audi než sem měl předešlou jedná se o rok 99 2,5tdi 110kw,jedná se mi o to že mám problém předjet autobus a vůbec cokoli,původnímu majiteli fouklo turbo tak je tam noví ale stejně nic,zkontroloval jsem itercoolera,váhu vzduchu komplet hadice jestli někde nebere falešnej vzduch a všechno je o.k po připojení na vag sem se toho moc nedozvěděl protože řj nekomunikuje ale to muže byt kabelama měl sem to u známého v servise ale nemůžu vědět jestli nemá kabely třeba od poláků.tak mě ještě napadlo sundat Kat :?: jen chci vědět jestli je možný že by to kuli tomu Katu. bylo tak razantně bez výkonu popřípadě další rady... díky moc (nejsem auto mechanik tak se omlouvám pokud je to nesrozumitelný :D )

Martin Kaca

výkon jako favorit

Příspěvek od Martin Kaca »

no tak mohlo by to být tím,ale asi nejdřív bych začal filtrama,potom zkontolovat čerpadlo to má asi rotační,potom vstřikovače a takhle dal...ta diagnostika by se opravdu hodila takže to zkus zprovoznit tu komunikaci.

Filip-11

výkon jako favorit

Příspěvek od Filip-11 »

pročistil sem co se dalo a bohužel jedinej spolehlivej člově se spolehlivým Vagem je na dovolené potřeboval bych jestli tu není někdo z okolí Kroměříže,jen prohodit na zkoušku váhu vzduchu co to udělá jestli jo tak at napíše je to na 5 minut max. díky moc

paprika86

výkon jako favorit

Příspěvek od paprika86 »

Zdravím,
mám A6 z roku 1998 a měl jsem naprosto stejný problém při rozjíždění. Jakmile ale začalo zabírat turbo, auto vystřelilo. Ale třeba na křižovatce jsem se rozjížděl jako traktor.
Viděl jsem to černě, i po různých konzultacích s rádobyodborníkama. Pak jsem dostal tip na jednoho mechanika od nás z Plzně, vyměnil palivovej filtr, odpojil váhu vzduchu a ještě povyměňoval nějaký hadičky, od té doby změna o 100%. Předtím jsem byl přesvědčenej, že auto je neprodejný, ale teď to jezdí jedna radost!

Martin Kaca

výkon jako favorit

a to jezdis s odpojenou vahu vzduchu?psal ze vaha je ok;jedine ji zkontrolovat na OSC,ale ta diag by pomohla nejvic

Filip-11

výkon jako favorit

Příspěvek od Filip-11 »

váhu vzduchu mám zapojenou když od ní odpojím konektor tak se za chvíli rozsvítí olej.Váhu vzduchu proměřovali a prej je v pohodě ale mě se to nezdá jednou se to tváří jako dobrý a auto se hezky rozjíždí a jindy je to hrůza.Nic méně sem tam mě před nastartováním 3x za houkalo a teď už houká pokaždý.Ještě mě napadlo jestli to nemuže bejt zasraný egrko :?: někde sem četl že ho dokonce maj i audi a našel sem ho i na autokelly v nahradních dílech což si pamatuju že sem se stím kdysi trápil na opelu.

Martin Kaca

výkon jako favorit

to s tou vahou jsem psal pro paprika,to egr by to mohlo byt dobry napad zkus vycistit,nebo koupit novy,nebo vstrikovace,crpadlo,atd ono toho je hodné co ta diagnostika?

Filip-11

výkon jako favorit

Příspěvek od Filip-11 »

na diagnostiku ještě čekám,jedinej rozumnej člověk jě na dovolený takže zatím bádám sám :lol: dneska to od plastuju a zkusim najít a vymontovat to Egr a uvidíme,pak už nezbejvá než ta diagnostika.

Martin Kaca

výkon jako favorit

jo zkus egr poznas ze do nej vede cast vyfuk spalin takye je spojeny s vyfuk potrubi,zkus ho vycisit

Filip-11

výkon jako favorit

Příspěvek od Filip-11 »

chvilu sem tu nebyl :D tak egr to není pak už mě napadá koupit nové vstřiky možná sou přece jen v prdeli a nadáváj to co dávat maj jen kdy by to šlo doma vyzkoušet,protože jak auto stojí tak 15-24 hodin tak někdy nechce hned nastartovat a když chytne i na poprví tak se z něj stejně vyvalí dím,jen doufám že to ve finále nebude čerpadlo.

Odpovědět