Audi A6 allroad, jednotka zdvihu

1994 - ....
Odpovědět
jendadanny

Příspěvek od jendadanny »

Ahoj lidi, mám na Vás dotaz, nemáte někdo zkušenost s řídící jednotkou zdvihu? Vybila se mi baterka a po nabití mi začalo svítit na přístrojovce ikona zdvihu,červené autíčko a podvozek nefunguje.
Po připíchnutí na počítač zjištěn pokles napětí akorát. Vyndal jsem řídící jednotku a dal na základní kontrolu a tam vše ok. Kompresor se nerozběhne, jde do něj jen 4,6voltu a to i při vypnutém klíčku. Včil mudruj. Rád bych zkusil i jiné varianty, než koupit hned novou řídící jednotku. Zvlášt, když nedávno jsem měnil kompresor, kostku i měch.
Mimochodem, kdyby byl zájemce, mám pravý přední měch, dobrý stav, je 2007rok, já mám 2001, objednal jsem špatně :| zdravím

Rambic

Příspěvek od Rambic »

Zkus tuto proceduru (zdroj - audiklub.cz):

Po kazde vymene kompresoru, cidla atd by se melo delat prizpusobeni kompresoru...

0) Nastartujes auto, nechas zarazene P, zavrene dvere na rovnem povrchu...pak
1) Nalogujes se do RJ rizeni vysky (modul 34)
2) V adaptaci (funkce 10) v kanalu 0 nactes a posleze ulozis defaultni hodnotu (same nuly)
3) Vyskocis z procedury adaptace a do loginu (funkce 11) DAS** 31564
4) Vratis se do adaptace (funkce 10) a do kanalu 1-4 v poradi (predni leva, predni prava, zadni leva, zadni prava) ulozis hodnotu vysky v mm od stredu kola do nejvyssiho mista hrany/lemu blatniku, viz obrazek
5) do 5 kanalu pak ulozis 1 jako potvrzeni

Pozor, musis celou tu proceduru projit, jinak se ti blokne podvozek na levelu 2, dokud ji neprojdes komplet znovu...

Odpovědět