audi a4 b6

1994 - ....
Odpovědět
pistinqo

audi a4 b6

Příspěvek od pistinqo »

Mam taky problem. Na aute mi stale pise ze mam zlu zadnu pravu smerovku,ale vserky ziarovky su dobre pomenil som ich a chybu stale ukazuje. Bol som aj u mechanika skusal mi cez diagnostiku tu chybu zmazat no nepomohlo,ako nahle som hodil smerovku do prava chyba zas vyskocila...ziarovky su v poriadku a tak isto aj kostra.
Vcera rano ked som siel do prace mi zrazu ale prestala ist predna aj zadna prava smerovka jedine bocna sla,po ceste jak som siel do prace mi zacali zas ist. Dnes mi to iste spravilo ale uz sa vobec nerozbehli,nejde mi ani predna ani zadna smerovka...nevie mi niekto poradit ze kde moze byt chyba? Za kazdu radu budem moc vdacny.

matiass

audi a4 b6

Příspěvek od matiass »

pojistky sou v pořádku? když dáš varovný tak ti taky nesvítí? nemáš někde seknutej kabel?

pistinqo

audi a4 b6

Příspěvek od pistinqo »

Poistky sme vcera pozerali su dobre...nejdu mi ani ked dam smerovku do prava a ani ked zapnem vystrazne. Este sme rozmyslali ci to nemoze byt relatko alebo spinac..neviete kde sa relatko na smerovky nachadza? Popripade volaku schemu keby niekto vedel sem dat. Dakujem

matiass

audi a4 b6

Příspěvek od matiass »

pokud je to stejný jako koncern tak je tam co je spínač výstražných... ale nejsem si jistej že to je tva zavada protože to by nešly blinkry ani na druhou stranu... spíš bych vzal zkoušečku a jel po kabelu od páčky po světla podle mě tam bude někde seknutej...

maco54

audi a4 b6

Příspěvek od maco54 »

Ja som mal podobny problem mne zas stále písalo že som mal zlú brzdovú žiarovku, vždy keď som kúsok prešiel tak mi napísalo chybu a žiarovka nešla. Vždy som musel vybrať svetlo a žiarovku kúsok pootočiť a šla. Lenže chyba sa objavila znova. Tak som chitil vybral som svetlo, potom žiarovku chytil som kusok jemného šmirgla, prebehol som trošku kontakt v svetle aj na žiarovke, napružil som kontakt v svetle a odvtedy to už nerobí. :)

Odpovědět