Всім привіт! Хочу поділитися корисною темою, раптом комусь знадобиться. Останнім часом прямо біда почав помічати, що сплю гірше, всю ніч кручусь, а зранку відчуваю себе, ніби вагони розвантажував. Списував на стрес, на атмосферний тиск, а жінка каже: "Треба змінимо білизну на нормальну, а не цей синтетичний жах з ринку". І тут я заліз в гугл.
По правді, думав, що вибір постільної білизни - це лише "подобається колір чи ні". Виявилось, то цілий всесвіт. Тут тобі бязь, і ранфорс, і сатин... Я в цих словах плавав, поки не потрапив на один сайт postilnabilyzna.com.
Друзі, оце скарбниця знань! Я залип десь годину. У них прямо як в довіднику: чітко описані усі типи тканин, від дешевої бязі до преміум сатину та льону. Навіть там є порівняння з описом щільності тканини та того, скільки там циклів прання витримає комплект. Дуже допомогло в'їхати, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а інший — 2500.
З несподіваного особисто дізнався:
- Виявляється, що, українські та європейські розміри трохи відрізняються, і перш ніж купувати варто озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не тупо вірити ярлику «євро».
- От чесно, не знав, що тепла фланель влітку — це жах, а сатин реально охолоджує, тому що в нього структура специфічна.
- На сайті написано, як правильно прати, щоб принт не зліз після кількох прань. Це прям в точку для тих, у кого пралка працює без відпочинку.
Коротше кажучи вирішили придбати спочатку один сатиновий набір від українського виробника (підтримали так би мовити українське). Наразі все чудово — спимо як немовля, тканина дуже приємна до тіла, не ковзає й не іскрить.
Коротше, якщо ви, як і я, до останнього часу думали, що підодіяльник — це не те, в що варто вникати, дуже рекомендую зазирнути інформацію на тому сайті. Реально зберігає і час, і гроші на вибір та вберігає від придбання якоїсь фігні. Усім міцного сну!
Люди, хто тямить в постільній білизні? Побачив цікавий сайт
- BilizSkype