Народ, привіт! Хочу показати одним місцем, раптом комусь із вас стане в нагоді. Останнім часом відчув, що сон не йде, не висипаюсь, а з самого ранку відчуваю себе, ніби вагони розвантажував. Грішив на роботу, на погоду, а кохана каже: "Давай змінимо постіль на людську, а не цей синтетичний жах із базару". І тут я поліз в гугл.
Зізнаюсь, думав, що вибір постільного комплекту - це просто "гарний малюнок чи ні". Аж ні, ціла історія. Тут тобі і бязь, і ранфорс, і сатин... Я в таких словах був нуль, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com.
Народ, оце криниця знань! Реально залип на годину. У них все як в підручнику: по поличках розкладені всі матеріали, від простої бязі до дорогого сатину та льону. Навіть там є таблиця з описом щільності та того, скільки циклів прання витримає матеріал. Це реально допомогло усвідомити, чому один комплект коштує 800 грн, а інший — 2500.
Кілька відкриттів особисто виніс:
- Виявляється, українські та європейські розміри сітки трохи відрізняються, і перш ніж купувати реально озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не просто вірити ярлику «євро».
- Хто б міг подумати, що фланель в спеку — це пекло, а сатин насправді дихає, бо в неї плетіння ниток специфічна.
- На сайті написано, як прати, щоб малюнок не полиняв після кількох прань. Актуально для всіх, у кого пралка паше без відпочинку.
Коротше кажучи вирішили придбати спочатку один сатиновий комплект від вітчизняного бренду (підтримали так би мовити своїх). Наразі політ нормальний — сплю як немовля, білизна приємна на дотик, не ковзає й не б'є струмом.
Коротше, якщо ти, як і автор, до цього моменту думали, що підковдра — це не та річ, в яку треба заглиблюватись, дуже раджу глянути огляд на тому сайті. Справді зберігає час на вибір та рятує від покупки неякісної речі. Всім міцного відпочинку!
Народе, хто тямить в постільній білизні? Натрапив на цікавий сайтик
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href='http://www.audi-forum.cz' title='Audi, Forum, Club'>Audi Forum</a>- BilizSkype