P: AUDI A 4 AVANT - Combi ročník 09/2008
Pravidla fóra
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Pokud zde chcete mit firemní inzerát je nutné na úvodní stranu vašich stránek umístit odkaz na náš web, jinak bude inzerát smazán.
Kód: Vybrat vše
<a href='http://www.audi-forum.cz' title='Audi, Forum, Club'>Audi Forum</a>
P: AUDI A 4 AVANT - Combi ročník 09/2008
Prodám Audi A4 Avant - Combi diesel 2,0 TDI Common Rail, 105 kW ve výbavě bez xenonů, navigace a bez tempomatu. Zimní gumy Michelin Pilot úplně nové na elektronech, letní gumy úplně zánovní na elektronech.Sevisní knížka, servisováno pouze ve značkovém servisu AUDI v Německu. Je těsně po kotoučech, deštičkách, olejích a filtrech. Bez investic. Servisní historie podle VIN a servisní knížky naprosto jasná. Najeto 155 000 km. Vozidlo je po STK a na čistém Českém velkém TP (je po prvním majiteli - Němci), je velmi zachovalé, v provozu 3 roky a 4 měsíce.VIN WAUZZZ8K89A127977. Cena 340 000 Kč. Deklarovaná spotřeba 4,5 litru - viz foto servisní knížka. Více fotek zašlu zájemci na mail. Jsem nepodnikatel, dovezl jsem si auto, které se mi nevměstí do garáže, což jsem si neuvědomil při koupi, protože tam mám ještě motorku. Proto prodávám. Možná vyměním za Suzuki Vitara, nebo Octavii Combi, či RAV R4. Jen diesel. 

- Přílohy
-
- Pohled 3.JPG (61.33 KiB) Zobrazeno 3551 x
-
- Levý bok.JPG (58.81 KiB) Zobrazeno 3551 x
-
- Levé zadní.JPG (58.05 KiB) Zobrazeno 3551 x