Právě je sob 15. pro 2018 22:25:49
profichip.cz

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 
Autor Zpráva
PříspěvekNapsal: stř 15. srp 2012 23:36:51 
Offline

Registrován: stř 15. srp 2012 23:09:44
Příspěvky: 2
Zdravím, mám A4 Avant B5 1.8 20V 92kW v automatu a při každém rozjezdu se studeným motorem, když se blíží 50km/h a otáčky jsou kolem 3000ot/min jede cca sekundu jakoby se spojkou a až dosáhnou otáčky cca 3500 tak se teprve zařadí vyšší stupeň. Dělá to jen při rozjezdu. Nejsem odborník, ale možná vyměnit olej v převodovce? Auto mám teprve měsíc a přede mnou to měl starý pán, který moc nejezdil, tak si říkám, jestli se třeba nesnížila viskozita oleje, nebo něco v tom stylu, ale servisoval u Audi, před prodejem nechal udělat novou TUV a podle servisky je vše ok a to stejné mi řekli na diagnostice kam jsem se jen zběžně stavil při koupi v Bavorsku, takže tomu nerozumím. Můžete mi prosím poradit? Nevím, jestli se jedná o problém, ale vzhledem k tomu že to dělá vždy jen jednou při rozjezdu na studeno, moc se mi to nelíbí. Díky moc za každé info.

Zde je odkaz na video z telefonu v nevalné kvalitě, ale pro ilustraci snad postačí:
http://www.youtube.com/watch?v=_Pho0Nbz ... e=youtu.be

Dále bych se chtěl zeptat, zda můžete doporučit servis, nebo šikovného mechanika v Praze nebo okolí?
Děkuji.


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 14. říj 2012 18:30:46 
Offline

Registrován: ned 14. říj 2012 18:19:49
Příspěvky: 4
to je jka kdyby tam automat nevedel co dat ale stim olejem si myslim ze problem nebude to by to delalo porad nejen pri studenym rozjezdu skus to nechat jeste prijevyt a jak to zacne delat tak zajet nekam na diagnostiku nejlepe to nechat az to shladne a napychnout to a sledovat to v ty chvyli jak to zacnedelat


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: ned 14. říj 2012 22:42:49 
Offline

Registrován: stř 15. srp 2012 23:09:44
Příspěvky: 2
díky už jsem to vyřešil přes audi klub, nakonec to byly podtlakové hadičky a váha vzduchu :)


Nahoru
 Profil  
 
PříspěvekNapsal: čtv 13. zář 2018 22:37:45 
Offline

Registrován: čtv 13. zář 2018 22:10:27
Příspěvky: 2
Povlastnej ose som si doviezol z nemecka A4 B8 2011 176 kw avant. Potrebova by som poradit zvuky ale neurcite odkadial. Na volnobeh studeny start ako HODINKY... ziaden problem .... radenie tychlosti do 2000 otacok ziaden problem ... ked chcem trosku viac pridat pri rychlostnch stupnoch 234 pri radeni nahoru a nad 2000 otacok ZVUK PO PUSTENI SPOJKY NECO AKO SUCHOTANIE .... spojka zabera krasne nepreklzujebale pri radeni nahoru je tam zvuk ktory tam nepatri .... poradte mi PROSIM mozno to ani neni spojka mozno to je turbo a mozno ked ne turbo tak len nejaka cast spojky alebo zotrvacnik ...? Ale ten na volnobeh neklepe ... neviem si rady

Mirko


Nahoru
 Profil  
 
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 4 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Originál a repas turbo Audi
Naše další fóra: | Audi | BMW | Citroen | Dacia | Ford | Honda | Mazda | Mercedes | Mitsubishi | Nissan | Peugeot | Renault | Seat | Škoda | Subaru | Toyota | Volvo | Volkswagen | Tuning Forum |
Reklama | Portfolio autoklubů | Kontakt | Zpracování osobních údajů